Nigeri kõrbebluus Karuskosel

Alhousseini Anivolla sattus esimest korda Karuskosele sel suvel, vahetult enne esinemist Viljandi Pärimusmuusika festivalil. Tookord käisid nad terve bändiga, istusid ümber lõkkesuitsu, keetsid oma võrratut mesimagusat musta teed, istusid Soomaa vaikuses, kus lõkkepraksumisest üle oli vaid Karuskose kasside nurr.

Laupäeval, 24. jaanuaril 2015 annab Alhousseini hubase kodukontserdi taas Soomaal, meie Karuskose saalis. Kontsert on sessiooni stiilis, kus ta räägib oma maa lugusid ja traditsioonidest ning pakub taas imemagusat musta teed.

Enne kontserti saab keha ja vaimu virgestada retkega piki metsistunud külateed vanadele talukohtadele, mille käigus uudistame metsloomade tegevusi.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mariell Jüssi & Rene Valner

SEA KAYAKING ESTONIA

  • facebook
  • flickr
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now